Försjunken i tankar

Försjunken i tankar kring livets si och så, varför och vad, hur och om. Hur ska jag komma fram till något ur detta virvarr?

Vi föds och vi dör och dessemellan är det dagar som består av ett virrvarr av tankar, funderingar, hopp och förtvivlan. Tårar skratt och nya tårar.

Visste inte...

Jag visste inte att livet var så hårt, att hjärtat kunde blöda så. Vilsen och rädd i min egen förtvivlan mina egna tankar om hopp och tro.

Men de är aldeles för mörkt för att det ska synas någon ljusning än. Murarna tar lång tid att bygga upp, de murar jag bad att du inte skulle rasera. Varför rev du dem ändå och lämnade mig kvar?

En bråkdel av en sekund och allt kommer över mig. Det hugger till och den sten jag nyss la krossas till små bitar när den faller. Måste hitta en ny, famlar runt och skär mig och skrubbar mitt inre.

Hittade ingen så jag sätter mig ner och gråter. Salta tårar trillar sakta. Oförmögen att resa mig kryper jag ihop till en boll och låter det göra ont utan att kunna stå till svars. 


Även idag

Även idag satte jag ena foten framför den andra. Förvirrad och trött. Hjärnan går på högvarv och hjärtat slår så fort så det dunkar snart igenom allt.

En sekund och allt stannar, minnen översköljer mig och tanken hugger i mig ännu djupare. Vem slängde nyckeln till låset som tillhör kedjorna?

Om så bara för en dag så skulle jag ge vad som helst för att slippa dette helvete! Vem vill byta med mig, jag ber på mina bara knän

Tårar blir till kristaller, fryser till is. Tanken stannar och gräver ett ännu djupare sår i mig.
Vill skrika vill sparka vill slå.
Året verkar inte bli så mycket bättre än det förra.


Blott en skugga

Fanns de en orsak, fanns det en mening med allt?  Kan inte riktigt se kan inte riktigt förstå.
Jag hatar kedjor som håller mig fast. Kedjor av minnen, tankar, önskningar och förhoppningar. Kan inte sluta tänka på de dagar som var, de vackra och de oförutsägbara. Hm det var ju precis så det var... det oförutsägbara, en blixt från klar himmel. Din handling fick mig att tappa grepp och meningen med stegen jag går. Om du bara ville förstå. jag själv sitter på massa insikter.

Försök tänka på något annat. Men de går ju inte. Det är en omöjlig uppgift. Jag står maktlös, kan inte ta skydd någonstans kan inte söka tröst mer än hos mig själv. Men jag lovar,  jag är inte någon att lita på, ingen att luta sig mot just

Blott en skugga av mitt forna jag, som försöker sätta ena foten framför den andra. Men de är så svårt. Jag lyckades idag i alla fall, ut genom dörren fikade en timme o fick min vän att tro att jag hade hopp om livet. Otur att jag kan luras!

Tom

Jag är aldeles tom. Jag gjorde ett val igår. Rätt eller fel vet jag inte. "Bästa, bästa, bästa" Vad betydde det? Osäker och rädd för att falla. Nu är jag lite förvirrad men det går nog över. 

Över mig skuggar ditt jag, ditt leende och dina vackra ord. Släppa taget så jävla lätt att säga liksom att säga fortsätt vandra, forsätt söka.

Trött!!

Jag är trött

Nu börjar jag bli väldigt trött och less, tveksam till att jag kommer komma hel ur det här. Min ork är slut. I mig bråkar allt hela tiden. Varför har jag denna panik, denna ångest och denna otroliga tomhetskänsla. Jag ler aldrig längre, på ett ärligt sätt. Rädd för varje sekund, rädd för varje andetag.

Att sova är ju totalt omöjligt. Tänk om jag iaf kunde få någon sekund av frid. Min hjärna går på högvarv hela tiden. Helt sjukt.

Det splar ingen roll vad man säger runt omkring mig. Men du är som en tatuering, fast i mitt inre. Det finns inte många sekunder som jag inte tänker på dig.

Trött på alla spel och trött på alla ord som inte har någon mening. Alla handlingar som var till ingen nytta.

Fången

Som en cell är mitt rum, min borg. Jag är fången i mitt inre, fången av minnen och tankar.

Fantasi och önskan är bra, men kan också skada göra dig till brottsling utan att mena det. Att gå mot ljuset och kärleken att komma vidare. Lyckan fanns, men är inte min längre. Nu är sorgen min, en tung börda. Den bildar kedjor som är osynliga och svåra att bryta.


Fylld av skräck och eldar som brinner inom mig.


Jagad

Sorgen jag bär är tung. Längtan efter att ha dig nära  värker. Ett tomt inre, ett tomt skal, ett tomt rike. Natten väntar skrämmer och förgör. Mörkret utanför jagar mig vill blunda men de går inte.

Kärlek gör ont.

Ett sandslott, små korn byggde en trygghet.
Tryggheten gick att rasa, det var en våg som
sköljde in. Tänk allt arbete som låg bakom
helt plötsligt var det borta.
Var aldrig säker på någonting.
Heléne 090124

Singel

Så här lätt är det verkligen inte... läste på en sida om skilsmässa, separation och fördelana med att vara singel. Jag blev nästan arg.

Vad tycker ni?
http://www.skilsmassa.eu/fordelar-separera.php


Glittrande hav och brinnande eld

Mot min hud känns den sträva klippan vi låg på en försommardag. Inom bränner bilder liksom solens strålar brände min kropp den dagen. Jag kisade ut mot ett glittrande hav med dig tätt intill och kände lyckan dra in mig i sin famn. Jag vet att vi avslutade kvällen i ren romantik, efter en lång dag och hisnande minnen. Kan man må så bra, kan man ha en man som älskar en så... tydligen inte så länge. I soffan drog du mig tätt intill snusade i mitt hår och jag smekte ditt ansikte som hade stänk av solen.

Dina kristallblå ögon, du va min en gång och jag gav dig hela min själ.

Nu skälver hela min kropp, hela mitt innre. Jag är är så RÄDD! Jag vill inte mer orkar inte mer. Jag skakar och skriker finner ingen mening. Att sova, att somna att vakna. Ge mig ett skäl till vad allt detta helvete leder.

Ingenting glittrar längre, Mina steg mina handligar hela jag, vad finns det för mening? Jag lät mig luras, kär i kärleken eller kär i dig. Det vet jag själv. Har försökt att lura mig men det går inte.

Jag har saknat, förnekat och saknar igen! Hur stävjar jag orkanen som blåser, hur släcker jag elden som bränner min själ.

Vägskälen har varit många, trodde i min enfald att jag kommit till ett där jag visste att jag inte behövde välja igen. Vägvalen var slut men jag misstog mig.


Jag välkomnar paniken och ångesten. De vet i alla fall att de har en vän!


Livet bryter samman

Mitt liv har brutit samman, varje steg är blytungt och varje sekund ett helvete. Ingen koncentration eller handlingskraft, ingen makt eller ork. Initiativförmågan är borta och livet spelar mig ett spratt.

Jag hatar detta helvete. Och över allt detta så skuggar tankar, minnen och en förtvivlan. Jag trodde för länge sen att botten var nådd men den verkar vara långt ner. En känsla av övermäktighet och oförmögenhet hugger tag i mig och gör varje andetag svårt att ta.

Inte en strimma hopp, inte en strimma av ljus ser jag. Lycka är inte mig förunnat.


Lider i tysthet

Önskar jag kunde göra något åt detta, vet precis vad jag vill göra men stoppar mig själv i hadlingen. Istället lider jag. Hur länge, hur mycket och när blir jag av detta? Kan någon bara ta mig härifrån, lyfta mig till nästa sekvens av livet. Mitt hjärta är krossat, jag hatar livet och ser det mest som en fiende just nu. Något jag inte vill ha. Jag är RÄDD, RÄDDTRÖTT OCH ser allt svart just nu. Min ork är slut, varför. Vad gjorde jag för att förtjäna detta?

Sudda ut mina bilder, spola tillbaka tiden, gör vad fan som helst bara jag slipper detta.
En dumdristig romans, som jag trodde på! HELVETE!
(Tänker inte ursäkta mitt uttryck)

Matt

Känslan som jag har i mig nu är jätte läskig. Panik som är obehagligare än något annat. Är livrädd för att sova för jag vill inte vakna upp imorgon och ångesten fångar mig innan jag har hunnit reagera.


Andas

Andas in genom näsan och ut genom munnen. En märklig känsla av tomhet har gripit tag om mig. Jag darrar och skakar inombords, utåt sett tror jag ingen ser vad som sker inom mig. Hur allt i mig bara rasar ihop.

Tankar gör mig helt galen och jag är så matt och slut men ändå står jag upp. I skrivandets stund darrar mina fingrar, känslen börjar försvinna och en suddig blick och ett förvirrart sinne styr just nu min handling. Min vilja finns inte längre. Jag är så RÄDD!

Hoppet om kärleken om tillhörigheten och samhörigheten, får mig i vild förtvivlan att se sanningen. Egentligen är jag totalt livrädd. Maktlös och liten. Hur länge orkar jag egentligen.

Nu vill jag inte ens skriva vackra ord utan bara försöka att ta mig till nästa sekund. HJÄLP!!!

Ledsen att säga, men hur ska jag förklara hur ska jag göra mig förstådd. Jag vill TACKA mina vänner som stöttar upp mig just nu. Utan er skulle jag inte klara detta.

Kramar från en liten tjej i tårar.

Ensam som få, med en känsla så tom
jag straffas gång på gång
Nerför mina kinder rullar kristallklara tårar som färgas av blod
blodet kommer från såren i hjärtat.

Magiskt var det ögonblick jag fick titta in i dina ögon.
Vi höjde våra glas och skålade.
Heléne 090121




Eftertänksamhet

Ja sände nyss ett inlägg men tänkte göra ett tillägg på det- Det finns något i mitt hjärta, i mitt minne i mina handlingar. Du är en del av mig, det finns - ärligt talat- två män jag prtar om nu, svårt att definera, säga vem jag riktar detta till - men i mina handligar just nu lever minnet av allt som kunde varit och allt jag kunde ha. Vissa stunder vill jag ha dig här, vi fann en kärlek så ärlig men svår att uppnå. Kanske från min sida för att jag inte var klar inte var redo. Om jag hade mött dig om några månader så hade allting säkert sett annorlunda ut.

Lögn

Jag gråter, gråter för att jag har försakat det som du kunde ge mig.
Jag ville så mycket men allt blev så fel. Varför ljög jag. Varför slingrade jag in mig i alla osanningar.
Nu skämms jag men det är livet. Jag ville, du ville, du trodde mig och jag kände tillit och gjorde som
jag alltid har gjort. Litade inte på mig själv utan trodde inte jag var värd din kärlek som den tjej jag var
utan var tvungen att putsa lite... lite, om jag ska va ärlig putsade jag mycket denna gång. För mycket
så jag förlorade dig. Förlorade dig till min egen lögn.

Döm mig inte!!!

Nyckel i låset

Satte nyckel i låset, kände paniken. Kanske funkar om jag blundar. Nej inte det heller. Tvungen att gå in ta av mig skorna. Lägga mig själv i min säng. Så ensam och sårbar.

Tankar flyr, tankar styr, tankar sårar
minnen drar, minnen gör ont
Blunda, funkar inte, gråta, funkar inte
skrika, funkar inte
Men vad är det som hjälper då?
Heléne 090119

Paniken väntar, bäst att sova, hm hur ska jag göra då... så jag kan göra den sällskap imorgon


Inte min tur

Då fortsätter jag vandra, i små små steg går jag. 1 frammåt och 10 tillbaks. Det äter på mig, oron och paniken. Helt slut och livrädd. Vill inte längre.

Ska kämpa mig upp och klä på mig snart.

Det fanns en tid...

Det fanns en tid jag log. På ett ärligt och rakt sätt. Tänk om jag fick slippa detta. Med en saknad och en otrolig sorg lever jag sekund för sekund.

På dina moln flög jag, trodde dig. Jag förstår inte, greppar inte och kan aldrig få ro.

Bestämt

Som sagt så visste jag ju vilket uppvaknade jag skulle få i morse. Så obehagligt. Tårar rann och jag fick och får fortfarande ingen luft. Men nu har jag iaf klätt på mig och ska åka till Enghla. En hel dag, hjälp!

Men i mitt innre gror sig känslan hela tiden starkare och starkare. Vet bara inte hur jag ska bemästra den. Jag vill ha tillbaka honom, börja om, ta det från en ny utkikspunkt. Men vågar inte i detta läge.

Snubblar

Snubblar hela tiden, tar mig inte frammåt. Varje tanke, varje sekund så finns du där med mig. Tomheten och ensamheten äter på  mig innifrån och ut. Denna kännsla är helt obeskrivbar. Jag orkar snart inte. Jag är RÄDD! Kan någon ta mig härifrån, hjälpa mig på traven.

Ska försöka sova lite nu men är så rädd för att blunda, då jag vet vad som väntar imorgon när jag vaknar.

Så tar vi det en gång till

En eftermiddag i soffan, ensam och skräckslagen. Ett hjärta som slår i 190 och en panik som griper och fångar mig. Så obehagligt. En del tårar har runnit.

Nu är jag helt ärlig. Jag saknar dig. En svår och jobbig känsla.

Snart kanske man får gå och lägga sig. Fast så rädd att sova, morgondagen känns läskig.

Tårar av blod

SAKNAR! Kommer jag någonsin bli hel. Tårarna som rinner är blod, blod från det djupa sår du skurit i mitt hjärta. Jag bad dig men ändå krossade du mig!


Gåta

Trött och orkeslös. Livet är en underlig gåta. Vad, varför och hur? Har suttit framför ett tomt papper idag och velat skriva så mycket men inte lyckats få ner en stavelse.

Fängslad av min vilja och mitt hopp. Längtar efter den natten jag slipper somna med panik och till den morgonen jag inte grips av ångest, blir skräckslagen över att ögonen gick upp igen. Uppvaknandet till en ensamhet och tomma väggar.

????

Vet ni? Inte jag heller.... tomheten gapar, ensamheten griper och övergivenheten skratttar åt mig.
Att känslor kan vrida om en totlat, hur ska jag handskas med allt? Det är många frågetecken och fler kommer det bli.

Samlar kraft, mod och ork för att under eftermiddagen vara med Enghla. En konstig känsla och säkert många som dömmer och inte förstår hur jag kan göra så här. Men det förstår jag, för detta är det bästa för henne nu. Jag finns och bringar kraft i de stunder vi har. Jag har kvalitetstid istället för kvantitetstid just nu och på mina villkor.


Ryggsäck

Med eftertanke packar jag min ryggsäck med insikt efter insikt. Detta är inte klokt. Hur ska jag klara det. Förstår inte men ord efter ord tanke efter tanke. Varje pusselbit börjar få en bild men än så suddig.

Imorgon måste jag skriva - inga måsten Helén - men det vore bra om jag kunde få ner en del av mina tankar i min bok. Hur kommer jag härifrån och kommer jag någonsin landa mjukt.

Så trött men kan inte slappna av och vågar inte sova. En liten tjej rädd som få men finns i alla fall. Inom mig bor en sanning som gör så ont och är så skör det smärtar.

Tänk att varje steg och varje sekund i ens liv sätter spår hela tiden. Gör den till den du är, omvälvande och otroligt.


Eko

Varför gör insikt så ont? Och vart ska jag göra med alla ord, tankar och bilder som jag har. Hur hittar jag tillbaka till vägen som jag så gärna vill gå på. Vill bara skrika, ropa  och säga men förstå då att det kunde bli så bra att vår väg kunde gått åt samma håll.

Vem ska jag dela detta med, känner mig så tom och ensam. Ett svart hål inom mig.

Tappade allt som jag trodde på, allt försvann och mitt i stod jag. Såg inget ljus och inget slut. Har fortfarande svårt att finna någon mening, styrka och ork. Mitt apatiska tillstånd och ensamheten har gripit hårt om mig. Och rädslan skrattar hela tiden högt, så att det ekar, studsar mot mina ensama tomma väggar.

Förståelse, förlåtelse och förväntan.

Att komma loss från tanken att vilja tillhöra någon. Tror att detta hänger ihop med förståelse, förlåtelse och acceptans. Men likväl kommer detta aldrig att ge mig tillbaka Jesper eller Janne - eller. En vän tror jag att jag funnit på vägen men även en man som krossade mitt hjärta för alltid, gjorde det som jag bad honom att inte göra.

Men vad är det primära målet. Jo att bli hel. Jag har faktiskt rätt att sakna och känna att det gör så ont.

En förväntning är en kommande besvikelse - planerad och iscensatt
av dig själv.

Väggar omsluter mig, tankar fångar mig

Och minnen skrämmer mig 


Mitt hjärta och min själ


Pussel

Dagen har gått, snart dags att lägga huvudet på kudden och försöka sova. Sekund efter sekund har lagts till minuter och timmar.

Jag har samlat kraft att gå utanför dörren tre gånger idag. Samlat kraft att fortsätta lägga mitt pussel, bit för bit.
Ha, ni som är stolta över 1000-bitars pussel, kom igen när ni lagt ett med 10-tusen bitar - skojar inte om det är fler orkar inte räkna och det stod inte på kartongen heller! Ingen färdig bild att gå efter så jag måste känna, vrida och titta extra noga på varje bit.

Trött i sinnet trött i ögonen, ska försöka få några timmars vila, falla in i drömmen. Fånga dig, känna dig och glömma dig.

I vårsolen stod du bara där, hängde lite kaxigt mot muren,
fångade dina steg
följde dem och dig en bit på vägen
lät mig omslutas av ditt mjuka leende.

Dina ord och ditt skratt fick mig att känna värme, jag log.
Nu ler jag inte längre, nu suddas min blick av tårar.
Sammla dem, ös dem i brunnen så blir det en sjö som
du kan segla din båt i från strand till strand.
Jag lovar dig upplevelser och stunder av förundran
Heléne 090112



Insikt

Fan vad det gör ont. I små små pusselbitar tar jag fram hela mitt liv. Förstår och förnekar, men har ändå bestämt mig för att se problemet nu.

Jag pratar och pratar på kvällen med en vän. På dagen ligger jag som en boll och gråter, skriker, försöker värja mig men det går inte längre. Allt kommer över mig. Vill så gärna prata med dig. Tankar snurrar på, vill tillbaka till dig. Vill ge dig mitt liv, men är otrligt rädd för denna känsla. RÄDD, rädd för allt just nu.

Det värker och blöder, det skär och huggs. Livet paserar revy och att det kunde kännas så här att förstå vad som har varit livet och inse att det jag kämpat för har jag också förskutit, fönekat och blundat inför. FEG och RÄDD!

Hur jag ska orka detta har jag ingen aning om just nu. En tanke som jag har svårt att släppa är den att jag prata med Janne, förklara för honom.

Så trött så jag ska försöka sova nu.

Önskar du kunde hålla mig i handen
när det blåser som värst.
Inom mig blöder det och jag saknar dig.

Insikt och minnen gör ont. Allt vackert flyr bort
och mitt i finns ett svart hål där jag är nu


Ensamhet

Hade så mycket jag ville skriva här i natt egentligen. Men är trött så jag tar det imorgon. Men hur det än är så har ensamheten gripit tag i mig och fångat mig och vet inte när jag blir fri.

Minnen väller över mig och jag vet inte hur jag ska handskas med dem. Ska försöka försjunka i någon slags slummer i alla fall, så får jag reda ut en sekund i taget.

God natt, hmmm som sagt jag förundras över orden igen.

Makt

Makt att ta över mitt liv igen, den finns inte. Vet inte när den kommer tillbaka heller. Känslan är obeskrivbar.

Jag bygger murar, sten för sten lyfter jag, flyttar men ångrar mig, drar tillbaka dem och lägger i annan formation. Detta kommer ta tid. Att bygga ett liv, att inse vad som har hänt och se vad som påverkat en. Steg för steg, sekund för sekund. Blickar ut över rummet och känner det krympa. Tar mig ingenstans, minnenna fängslar mig, drömmarna önsknigarna och allt annat också.

Ge mig tid. Men att läka sår gör ont.

Sorg

Sorg i mitt hjärta, sorg i mitt inre, sorg i min själ, sorg i hela min kropp! Ensam och utelämnad till något okontrolerbart. Varför lämnade du mig?
 
Om du ändå fanns här, om jag ändå fick hålla dig tätt intill
dina vackra ögon som tittar in i mina och som det var så lätt att sjunka in i och finna ett lugn.
Ditt leende som fick mig att känna mig hel och varm
Min själ sörjer slagen efter ditt hjärta. Min själ sörjer efter dig
Känns så fattigt och tomt utan din närhet.
Jag kastade min kärlek och spred min värme till dig där jag trodde den togs emot.
Mina vackra ord och mina skärvor av glas får du aldrig mer dela.
Saknar dig!
Heléne 090109

Vem förde mig hit

Tittar mig runt, där står mina skor och där hänger min jacka. Mitt i sitter jag och undar hur jag hamnat här. Tankarna snurrar snurrar och virmvlar runt hur blir man av med dem och varför finns de. När de ändå gör en så illa och så ont.

Slott av drömmar

Ett slott bygger jag, med känslor och tankar, önskningar och förhoppningar. Drömmar av den hårda sorten. Förhoppningen om ett bättre liv. Kvällen och natten är här, fiender och vapenslagare. Höj ditt svärd och försvara dig. Jo tack om jag kunde så skulle jag värja mig ta skydd och visa vem som har makten. Just nu har jag inte makt och inte ork att ta fram någon heller. Ensamheten har gripit tag om mig och jag måste besegra den. Jo visst ska jag göra det, även om allt är övermäktigt och jag inte vet hur just nu. Jag saknar Enghla men jag hoppas inte jag gör henne allt för illa. Hur kan man förskjuta sitt barn? Nu börjar skuldkänslor krypa i mig men jag hoppas hon kan lita på mig och att hon innerstinne vet att jag finns där för henne men inte just nu. Jag har nog med mig själv och så får det bli nu. Tänk att få titta in i dina ögon och säga jag älskar dig. Jag saknar det!

Insikter och minnen

Tiden gick, dagen försvann. Trodde jag inte i morse när jag i vild panik slog upp mina ögon. Den obehagliga känslan av ångest och panik grep tag i mig innan jag ens hann förstå att det var morgon. Vet inte varför jag tvingade upp ögonen. Vill ju egentligen inte. Alla mina insikter och alla mina tankar så skrämmande och läskiga. Svårt att ta på och svårt att förstå att jag överlever varje dag. Men utan min livlina skulle jag inte klara av livet, vet inte för hur länge hon kan komma till mig en stund varje dag. Blev så arg ikväll, förstår inte varför jag trodde att Anita hade ändrat sig. Förlåt att jag säger det men det måste vara något fel på henne, hon verkar också bitter över livet. Hur var det hon uttryckte sig... Helén nu måste du förstå att du inte kan vika undan om det blir lite jobbigt, om folk ställer konstiga frågor eller säger saker som inte du gillar. Jag är så j-la trött på henne. Jag har ju alltid en förmåga att göra det som hon sa, inte kunna ta om det är något som är jobbigt. Ursäkta fan hon vet inte vad hon pratar om. Jag ska säga det till min livlina imorgon. Nu har jag iaf bestämt mig att inte ringa Anita något mer på ett tag. Hon suger så mycket enerig fast hon inte förstår det själv. Skulle kunna skriva en roman om hur hon har behandlat mig och vad hon säger om och till mig. Men stopp nu räcker det!! Våren var som vackrast när du kom till mig, synd att jag inte hade facit i hand. Sommarkvällarna på balkongen, delade på en flaska vin skrattade, kysstes och bara njöt av varandra. Jag sjönk in i dina vackra ögon. Jag har mycket som jag ska skriva i min bok imorgon. Har pratat, pratat och pratat idag kommit fram till en del saker som jag vill få ner. Med hösten kom en sorts tomhet och med december kom en total tomhet. Du tog allt och lämnade mig kvar i ett kaos.

God Natt

Dagen gick och kvällen också. Tack min vän för att du finns! Trött så jag ska försöka få några timmars sömn innan jag förmodligen vaknar med panik och ångest som är mina följeslagare. Livet tickar på och utanför står jag och tittar på. Kram

En ny dag

Vaknade med paniken som jag somnade med.

Timmar av helvete och tomhet

En ny dag är slut. I morse vaknade jag med en tomhet och en ångest som fullständigt krossar. Tror att det är därför jag är så rädd för att sova, jag vet att uppvaknadet är ett rent helvete. Timmarna gick och jag försökte göra något av dem. Ringde min läkare, men varför vet jag inte. Fick en tid halv två. En evighet dit, men de gick. Hur kommer jag loss, har förstått att det kommer ta väldigt lång tid. Men vet inte hur länge jag orkar, hur länge jag står ut. Har börjat skriva, en bok tänkte jag det skulle bli. Att man kan må dåligt, det visste jag men jag trodde inte man kunde må så här. Ett tillstånd av apati och livlöshet. Dina ögon som tittar in i mina, vems tittar dom in i nu? "Bara min, alltid" "-Ja, bara din, alltid" Så falska dessa ord var från din sida. Hur blir man kvitt alla varför, alla frågor och alla om. All tomhet som du lämnade efter dig. Jag skriver det igen, men denna gång är det till dig Jesper, jag önskar jag kunde förstå varför du gjorde som du gjorde. Och undrar varför jag ska visa dig respekt om inte du gör det mot mig. Du är så nära men ändå så långt ifrån. Vet inte vad jag famlar efter, söker efter eller vill. En ny dag och ett nytt helvete i morgon

En lång historia och en lång resa

I morgon ska jag påbörja en av de längsta resorna i skriftens tecken. Lång natts färd mot en ny helvetes dag.

Hemma igen

Orkar inte skriva något mycket. Men nu är jag hemma igen. Trött och ledsen, som vanligt. En obeskrivbar känsla finns inom mig, vem ska förstå och vem ska rädda mig. Jag hoppas ingen och jag hoppas det går fort. Att allt snart är över!

Panik

Välkommen hem Heléne! PANIK, hjälp! Jag vet inte vad som var bäst, men jag valde att åka från mamma men jag orkar inte vara här hemma heller. Har bara varit hemma i en halvtimme. Men jag kan inte andas eller koncentrera mig överhuvudtaget. Återkommer när jag har lagt Enghla.

RSS 2.0